Arrival at Bad Schauenburg!

Along a country road through a verdant valley, past a pretty pond to an exceptional experience in a luxurious hotel; expectations are high. And the acclaimed Bad Schauenburg fulfils each and every one. The profile of the tucked-away hotel is well worthy of note: 300 years old, a celebrated history as a spa, a distinguished reputation, an elegant appearance, surrounded by forest, field and meadow, foxes and hares. Tucked away, but with that 'wow' factor!


A warm welcome awaits you at Hotel Restaurant Bad Schauenburg – seven days a week except for Sunday evenings (closed at 16.00 hrs).


Baselbieter Metzgeten im Januar

Freitag, 20. Januar 2017 abends
In Zusammenarbeit mit dem Weingut Jauslin aus Muttenz

Ab 19:00 Uhr Präsentation Weingut Familie Urs Jauslin im Foyer der Remise
anschliessend Baselbieter Metzgete mit Weinbegleitung sowie „Absackerli“ von der Brennerei Wirz

 

Weingut JauslinJauslinWirz

 

Samstag, 28. Januar 2017 abends
In Zusammenarbeit mit dem Weingut Tschäpperli von Blarer aus Aesch

Ab 18:30 Uhr Präsentation Weingut Tschäpperli von Blarer
anschliessend Baselbieter Metzgete mit Weinbegleitung sowie „Absackerli“ von der Brennerei Wirz

 

Weingut Tschäpperli von BlarerJauslinWirz

More informations


Last news

Rendez-vous 2016

Christmas Voucher
Surprise an important person with our Christmas Vocher
Order Christmas Voucher

Aktuell

Did you get engaged?
Your contact for weddings:
Stéphanie Häring
Celebrate events